Saturday, August 29, 2009

SALAM RAMADHAN

Assalamualaikum semua.......

Hmm... Lama betul saya dah tak update blog nie.... maklumlaaaa .... dah mula praktikal nie... keje bertimbun-timbun lak... Nie barula ade masa nak care ke blog nie........................ He He........

Sedar tak sedar, kite nie dah seminggu berpuasa..... sekejap jek ye....... rase macam baru je sambut raya .... dah nak puasa balik...
(huh..!!!bedooh betol ..!!!!!) he he..........................


Ha..... cerite pasal bulan puase nie, banyak cerita menarik yang saya nak kongsi ngan pembaca semua..... biasenye kalau tibe bulan puasa nie,,,, golongan yang paling happy sekali mesti la budak-budak..... mane tak nye.... " mak kate bulan puase hantu kene ikat..... boleh la main kat luar sampai pagi.."... haa... macam tu la jugak mase saye kecik2 dulu ... he....he....../////// mase bulan puase nie banyak laaaa aktiviti malam yang bebudak nie boleh buat..... maklumla.... nak main siang2 tak larat..... puase la katakan.... he he.....

Satu lagi........ bagi golongan ibu2 pun ape kurang nyer....... time2 nie la nak shopping sakan.......... mane tak nyer................. sales sana.... sales sini...... heeee...... saya pown rambang mate...... kalau jalan,,,, smpitak cukup kaki..... sane cantik,,,, sini menarik...... sane murah,,,, sinun lagi murah..... hish..rase macam satu gedung tu nak borong........ buat persiapan untuk raye../// satu lagi,,,, time2 nie gak golongan ibu2 nie nak test power resepi baru.... haa jgn memain..... time ni la macam2 jenis kuih yang mak kite buat......... waaa...... sodapnyer...... tak tahan......////


Tapi....... dalam syok2 sambut bulan ramadhan...... ade gak yang garu kepale... geleng kepale...// sampaikan ade yang bersungut " hai.... botak la kepala aku.....//"... haaa..... sape lagi kalau bukan golongan bape.... hehe.... mane tak nye... bulan nie laa.... antara bln nakkene pakai banyak duit... nak beli baju raya,, kuih raya,, haa.... paling penting sekali,,,, kene siap banyak duit untuk bahagian duit raya.....
sabau leeee kaum bapa yek,,, setaun sekali jeeee...... he..he..hee.....

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete